Verzending
Nederland

Voor verzending in Nederland van bestellingen tot €75,- rekenen we een vast tarief van €4,95, ongeacht het aantal producten of grootte van je bestelling. Bestellingen boven €75,- worden kosteloos thuis bezorgd.

België

Voor verzending in België van bestellingen tot €75,- rekenen we een vast tarief van €6,95, ongeacht het aantal producten of grootte van je bestelling. Bestellingen boven €75,- worden kosteloos thuis bezorgd.

Ophalen

Alle bestelling kunnen zonder extra kosten opgehaald worden in de praktijk van DermaVitaal in Winterswijk of Groenlo. Wil je hier gebruik van maken? Dan kan je een e-mail sturen naar info@huidfit.nl of het contactformulier op deze website invullen. Voor de openingstijden van DermaVitaal klik hier. 

Levering

Je bestelling wordt verstuurd met DHL pakketservice en zal op werkdagen doorgaans binnen 24 uur verzonden worden en binnen 1-2 werkdagen worden bezorgd. Bestel je in het weekend dan zal het pakket op de eerste werkdag verzonden worden. 

Mocht het product onverhoopt niet op voorraad zijn of kan de bestelling om een andere reden niet op tijd verzonden worden, dan brengen wij je hiervan tijdig op de hoogte.

Elke verzending wordt geleverd met een track and trace code. De track and trace code versturen wij naar je opgegeven e-mailadres waarmee je de verzending tot aan levering kan volgen.

Retournering

Na ontvangst heb je 14 dagen de tijd om melding te maken als je de producten wilt retourneren. Wil je hiervan gebruik maken? Dan kan je een e-mail sturen naar info@huidfit.nl of het contactformulier op deze website invullen. Vermeld welk product je wil retourneren en bij voorkeur ook de reden van retournering. 

Retouradres:
Dermavitaal
Streekziekenhuis Koningin Beatrix poli 22
Beatrixpark 1
7101 BN Winterswijk

De kosten van retournering zijn voor eigen rekening.

Producten kunnen alleen geretourneerd worden als ze ongebruikt zijn en nog in de oorspronkelijke verpakking zitten. 

Het aankoopbedrag zal binnen 7 dagen na retournering terugbetaald worden op de rekening die gebruikt is bij de oorspronkelijke transactie. 

Is het product tijdens de levering beschadigd? Neem dan contact op door een e-mail sturen naar info@huidfit.nl of het contactformulier op deze website invullen.