HuidFit helpt puistjes te verminderen!

voeding - puistjes

Daar waar traditionele behandelingen tegen puistjes vanuit de arts, schoonheidsspecialist of huidtherapeut vaak alleen gericht zijn op de buitenkant (de huid), ga ik met HuidFit je acne ook van binnenuit behandelen.

Het blijven behandelen van acne van buitenaf, dus het behandelen van de huid, is dweilen met de kraan open. Zolang je het probleem van binnenuit niet oplost zal de acne blijven ontwikkelen, zelfs als je de beste huidverzorgingsproducten gebruikt. 

Mijn visie is dat puistjes niet gezien moet worden als aandoening,  maar als symptoom van een probleem van binnenuit. Daarbij kan je denken aan hormonale problemen, stress, darmklachten, voedingsintoleranties of vitaminen en/of mineralen tekorten. Ik wil je helpen de oorzaak te vinden via een uitgebreide analyse, zodat je vervolgens via mijn HuidFit programma aan de slag kunt met deze oorzaak. Middels coaching kan ik je persoonlijke begeleiding geven. 

Met HuidFit bied ik je het totaalpakket aan om je acne nu echt eens te lijf te gaan. 

fruit eten - huidfit

Ik wil jou helpen om jouw huid weer te laten stralen... jou weer lekker in je vel te laten zitten, letterlijk en figuurlijk.

Waarom huidfit?

Hormonen
HuidFit Programma's
Voeding
HuidFit Programma's
Supplementen
HuidFit Programma's
Stress
HuidFit Programma's
Mindset
HuidFit Programma's
Beweging en training
HuidFit Programma's
Slaap
HuidFit Programma's
Producten
HuidFit Programma's
Previous
Next
Brenda de mul - huidfit

Over mij

Hoi! Mijn naam is Brenda de Mul. Ik ben 35 jaar, moeder van twee lieve jongens (3 en 9 jaar) en woon in Eerbeek. Ik ben 12 jaar geleden mijn huidtherapeutische praktijk begonnen en heb nu twee vestigingen in Winterswijk en Groenlo, dit is gelegen in de mooie achterhoek in Gelderland. Daar werk ik nu samen met twee andere huidtherapeuten. Ik ben dol op mijn vak en vind het fantastisch om dat nu te combineren met HuidFit. Toen ik 12 jaar geleden afstudeerde was het nog niet wetenschappelijk bewezen dat voeding en lifestyle invloed hadden op acne. Inmiddels weten we wel beter!

Door de jaren heen heb ik me verdiept in de factoren die acne kunnen veroorzaken. Recent heb ik een opleiding tot Hormooncoach van Ralph Moorman gevolgd. Al deze kennis wil ik graag met jou delen. Daarnaast wordt maar een gedeelte van wat ik zeg goed onthouden, dit programma kan hierbij enorm helpen. Tot slot merken we dat de behandelingen alleen niet voldoende zijn, hiermee verbeter je wel tijdelijk je huid maar het haalt de oorzaak van de acne niet weg!

Zelf heb ik jarenlang last gehad van acne, ik heb hier een blog over geschreven… lees hier mijn verhaal.