wordt huidfit acne programma vergoed

Je zult vast bomvol vragen zitten! Hieronder vind je de meest gestelde vragen en bijbehorende antwoorden. Is er nog steeds iets onduidelijk? Neem dan contact op via het contactformulier.

Wanneer zie ik resultaat?

Het resultaat is afhankelijk van veel factoren (oorzaak/ernst/medische aandoeningen/allergieën, etc). Het is dus heel moeilijk te zeggen hoe lang het duurt voordat je de eerste resultaten ziet. Ervaring heeft mij geleerd dat de eerste resultaten na 2-4 weken zichtbaar zijn.

Kan ik ook het Huidfit programma volgen als ik acne op het lichaam heb?

Ook de behandeling van acne op het lichaam heeft baat bij een goede gezondheid van binnenuit. Mocht je ernstige ontstekingen hebben in de oksels of schaamstreek (hidradenitis suppurativa) neem dan eerst even contact met mij op voordat je het programma besteld.

Ik ga al naar een huidtherapeute of schoonheidsspecialiste, kan ik het HuidFit programma dan alsnog volgen?

Jazeker! De huidbehandeling op zichzelf zullen de oorzaak van je acne niet wegnemen, dat doe je door de juiste leefstijladviezen die je in het HuidFit programma krijgt. Je zult wel een behandeladvies meekrijgen voor je huidige huidtherapeute of schoonheidsspecialiste zodat het HuidFit programma goed aansluit bij jouw behandeling.

Hoe weet ik welke huidverzorgingsproducten ik moet gebruiken?

Na de analyse zal je een Persoonlijk Advies Huidverzorging, de producten zijn daarna te bestellen in de webshop.

Als ik een HuidFit programma bestel, wanneer kan ik dan beginnen?

Na het bestellen van jouw programma stuur ik je een vragenformulier. Zodra je het vragenformulier hebt ingevuld, heb ik maximaal 5 werkdagen de tijd nodig om de antwoorden te analyseren. In de tussentijd krijg je van mij de inloggegevens om een kijkje te nemen in het online programma. 

Ik heb PCOS, kan ik dan ook het HuidFit programma volgen?

Zeker als je PCOS hebt is het aan te raden dit programma te volgen. Ik vind het wel belangrijk dat je eerst bij een huisarts, dermatoloog of gynaecoloog bent geweest. Als je PCOS hebt, raad ik aan het HuidFit Extra Programma of HuidFit Uitgebreid Programma te nemen.

Ik heb recht op een vergoeding voor acne vanuit mijn aanvullende verzekering, kan ik dit gebruiken voor het HuidFit programma?

Het HuidFit programma wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Echter, als je recht hebt op acnebehandelingen vanuit je aanvullende verzekering en je kiest voor het HuidFit Uitgebreid programma, dan kunnen de behandelingen tot het maximum aangegeven bedrag vergoed worden. Dit moet je dan wel bij mij aangeven. Je betaald dan het volledige programma, vervolgens krijg je van mij een aparte rekening voor de acnebehandeling (100 euro), deze kan je dan zelf indienen bij je zorgverzekeraar.