huidfit programma welkom

HuidFit is een totaalpakket aan mogelijkheden om je huid te verbeteren.

Daar waar traditionele behandelingen vanuit de arts, schoonheidsspecialist of huidtherapeut vaak alleen gericht zijn op de buitenkant, ga ik met HuidFit je acne ook van binnenuit behandelen.

Het blijven behandelen van acne van buitenaf, dus het behandelen van de huid, is dweilen met de kraan open. Zolang je het probleem van binnenuit niet oplost zal acne blijven ontwikkelen, zelfs als je de beste huidverzorgingsproducten gebruikt. 

Mijn visie is dat acne niet gezien moet worden als aandoening,  maar als symptoom van een probleem van binnenuit. Daarbij kan je denken aan hormonale problemen, stress, darmklachten, voedingsintoleranties of vitaminen en/of minderalen tekorten. Ik wil je helpen de oorzaak te vinden via een uitgebreide analyse, zodat je vervolgens via mijn HuidFit programma aan de slag kunt met deze oorzaak. Middels coaching kan ik je persoonlijke begeleiding geven. 

Met HuidFit biedt ik je het totaalpakket aan om je acne nu echt eens te lijf te gaan. 

quote huidfit
quote huidfit
Vragenlijst Hoe gebruik je dit programma? Balans Acne, wat is dat eigenlijk? Hormonen Darmen Voeding Supplementen Stress Mindset Beweging en training Slaap Productgebruik Producten De behandeling in de huidtherapeutische praktijk Wat doet de huisarts of dermatoloog? Alles op een rijtje Mijn aanbevelingen